More

  Fără apă la Hîrlău, Scobinți, Ceplenița și Buhalnița

  Array

  Fără apă la Hîrlău, Scobinți, Ceplenița și Buhalnița

  Avarie la conducta de aducțiune care alimentează orașul Hârlău dar și localitățile Scobinți, Ceplenița și Buhalnița. Efectul este cel că apa la robinete va fi oprită până spre miezul nopții, timp în care se va lucra pentru remedierea problemei.

  Conductele de apă cedează din ce în ce mai des. De această dată, echipa de la societatea Apa Vital intervine în vederea remedierii unei pierderi apărută pe conducta de aducțiune de la Pârcovaci.

  “Astfel, astăzi, vineri, 28 iulie 2017, în intervalul orar estimat 10.00 – 22.00, apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută în orașul Hârlău și în localitățile Scobinți, Ceplenița și Buhalnița. În orașul Hârlău, la imobilele cu regimul de înălțime mai mare de P+4, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în intervalul orar menționat”, anunță echipa de comunicare de la Apa Vital.

  Echipa de intervenție depune eforturi pentru a remedia disfunționalitatea apărută.

  Pentru detalii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

  De asemenea, pentru a fi informat zilnic de societatea de apă, dacă aveți o adresă de mail, trebuie să vă abonați la noutățile firmei.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet