5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

AVANSĂRI ÎN GRAD, DE ZIUA POLIŢIEI ROMANE

13 ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Poliţiei Paşcani urmează să fie avansaţi în grad de Ziua Poliţiei Romane. Evenimentul va avea loc în cursul zilei de mâine, 23 martie a.c. la sediul IPJ Iaşi, într-un cadru festiv. Din rândul ofiţerilor este vorba despre comisarul Florin Bezedica care va fi avansat la gradul de comisar şef, Subcomisarul Cristian Ciohoran care va fi avansat la gradul de comisar şi subinspectorul Vladut Avasiloaei care va fi avansat la gradul de inspector.
Totodată alţi 10 subofiţeri atât de la Poliţia Municipală cât şi de la posturile comunale vor fi avansaţi în grad. Este vorba despre: Gheorghiţă Cojocariu, Vasile Grecu, Remus Sandu, Ovidiu Savin, Mihai Larionescu, Ionuţ Taranu, Valentin Asoltanei, Ioana Albu, Cristinel Potolinca şi Liviu Miron.
Ziua Poliţiei Romane este pe 25 martie dar în acest an au fost organizate mai devreme o serie de acţiuni printre care şi prezentarea dotărilor şi armamentului din dotare la Paşcani şi Hârlău. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow