More

  Avalanșă de pacienți la Spitalul de Urgență Pașcani. În noaptea trecută, medicii au operat în toate salile de chirurgie

  Array

  Pacient CPUGarda extrem de grea pentru personalul medical al Spitalului de Urgenta Pascani. In numai 24 ore, in ambulatoriul unitatii medicale s-au prezentat nu mai putin de 330 de pacienti care au necesitat consultatii de specialitate.

  Acelasi lucru s-a intamplat si pe sectia de chirurgie, unde in cele toate cele trei sali medicii chirurgi au operat pe parcursul noptii, pacienti aflati in stare grava.

  Din totalul de 484 bolnavi care s-au prezentat la spital, in cursul zilei de ieri, un numar de 65 dintre acestia au fost nevoiti sa ramana internati din cauza afectiunilor pe care le aveau.

  Unul dintre cele mai grave cazuri inregistrate de medici a fost cel al unei fetite de 4 ani din Pascani care a fost adusa de urgenta la unitatea medicala cu arsuri de gradul I si II pe 40 % din suprafata corpului. Incidentul s-a intamplat in jurul orelor 02:00 dimineata cand mama acesteia a pus la fiert niste lapte.

  Lista continua cu membrii unei familii care au fost agresati si un barbat de 31 de ani Lespezi care a cazut din remorca unui tractor.

  Potrivit managerului Costica Panzaru, ziua de ieri, a fost una din cele mai incarcate din anul 2013 iar ca o concluzie specialistii cred ca numarul mare de pacienti din ultima perioada se datoreaza faptului ca starea de sanatate a populatiei este din ce in ce mai precara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI