19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Avalanşă de pacienţi la Spitalul de Urgenţă în minivacanţa din ultimele zile

Pacienti CPUGarda grea pentru medicii Spitalului de Urgenta Pascani in minivacanta, din ultimele trei zile. Nu mai putin de 250 de prezentari s-au inregistrat in Compartimentul de Primiri Urgente, unde doctorii au fost supraaglomerati din cauza numarului mare de pacienti.

Potrivit directorului medical, Diana Acsinte, afectiunile din cauza carora oamenii au ajuns la spital au fost diverse de la traumatisme de toate felurile pana la agresiuni, infarcturi si accidente vasculare.

Printre cele mai deosebite a fost cazul unui pascanean, in varsta de 67 de ani, care din cauza unei embolii pulmonare a fost la un pas sa isi piarda viata. Medicii au fost nevoiti sa apeleze la ajutorul colegilor din Iasi, prin sistemul de telemedicina, datorita starii grave in care se afla barbatul. Din fericire, pacientul a fost transferat la Spitalul “Sf. Spiridon” unde a fost stabilizat.

Un alt caz este cel al unei batrane de 72 de ani care a ajuns de urgenta la spital dupa ce a suferit un infarct miocardic. Datorita prezentei de spirit a celor din jurul femeii, aceasta a fost adusa in scurt timp la unitatea medicala din Iasi unde i-a fost salvata viata printr-o operatie de angioplastie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow