More

  Autoutilitară cu lama și sărăriță, la Heleșteni

  Iernile o să fie mai ușoare în comuna Helesteni. Administrația locală a cumpărat de curând o autoutilitară pentru curățarea drumurilor de zăpadă. Mașina este second-hand și a fost adusă din Germania. S-au achiziționat și accesorii, astfel că are și sărăriță și lama pentru deszăpezire. Prețul a fost de aproape 29.000 de euro, bani de la bugetul local.

  Primaria Helesteni cumpără tot ce trebuie pentru a trece cu bine peste iernile pline cu zăpadă. De săptămânile trecute, în curtea administrației locale a ajuns un utilaj abia achiziționat. Este vorba despre o autoutilitară, marca Mercedes, 4×4, care va fi folosită pentru deszăpezirea drumurilor din satele componente.

  Vehiculul are și accesorii, sărăriță și lama și este second-hand. A fost adus din Germania la prețul de 28.800 de euro, bani dați de la bugetul local.

  Nu este singură măsură luată în prag de iarnă pentru a preveni incidentele. În ședința de ieri a bătrânilor din comună, edilul a cerut o lista cu cei vârstnici care sunt singuri și lipsiți de ajutor, pentru a-i avea în evidenta.

  Mentionam că, potrivit celor spuse de primarul comunei,Constantin Hira, în urmă cu mulți ani, comuna rămânea izolată și câteva săptămâni bune în perioada iernii, din cauza lipsei de utilaje care să curețe drumurile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet