1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Autoturisme sparte în municipiul Paşcani. Hoţii care au furat mai multe staţii de emisie-recepţie au reuşit să fugă

Strada MoldoveiSurpriza neplacuta pentru mai multi proprietari de autoturisme din municipiul Pascani. Noaptea trecuta, trei tineri din Roman au reusit sa sparga mai multe masini, din care au sustras statii de emisie – receptie.

In jurul orelor 02:20, o patrula de siguranta publica a oprit masina suspectilor iar in momentul in care unul dintre acestia a fost legitimat, barbatii au luat-o la fuga. Politistii au retinut cartea de identitate a unuia dintre ei pe nume Bogdan S. , domiciliat in municipiul Roman.

Tinerii se aflau intr-un autoturism Mazda, cu numere de Bulgaria, pe care l-au abandonat la scurt timp dupa ce au fost opriti.

In urma verificarilor, agentii au descoperit in masina acestora trei statii de emisie-receptie, unul din echipamente provenind de la o autoutilitara parcata pe strada Moldovei. In celelalte doua cazuri, se continua cercetarile pentru a se stabili de unde au fost sutrase.

In prezent, politistii fac eforturi pentru identificarea celorlalti doi suspecti, iar in cauza a fost intocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow