15.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Autoritatile locale s-au trezit, femeia care a zacut moarta in garsoniera va fi inmormantata

Dupa ce, trupul unei femei a fost lasat sa zaca in casa timp de 4 zile, autoritatile s-au trezit si au organizat inmormantarea acesteia.

Este vorba despre cazul Constantei Labus de 44 ani din Pascani al carui corp neinsufletit a zacut timp de mai multe zile in garsoniera din blocul S2 de pe strada Gradinitei, din cauza ca Politia si celelalte autoritati locale nu le-au pasat de acest lucru.

Intr-un final, Primaria Pascani si Protopopiatul au colaborat pentru a o inmormanta crestineste pe femei. Ieri seara, trupul femeii a fost ridicat de la domiciliu si a fost pus intr-un siciru si depus la Biserica “Inaltarea Domnului” din zona deal.

Astazi, viceprimarul municipiului Vasile Axinte a taxat politisitii pentru intarzierea acestui caz si tot el a precizat ca nu este normal ca medicul de familie sa dea atat de greu actul de constatare a decesului.

Urmeaza ca, maine 10 ianuarie 2013, femeia sa fie inmormantata dar nu in cimitirul din Pascani ci in cel de la Bosteni. Costurile inmormantarii sunt suportate de Primaria Pascani, care a platit 1000 lei pentru sicriu si restul cheltuielilor.

Spatiul in care a locuit femeia apartine Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani, iar acesta va fi sigilat, curatat si dat ca o locuinta sociala unei familii din Pascani.

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...