14.1 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Autoritatile locale s-au trezit, femeia care a zacut moarta in garsoniera va fi inmormantata

Dupa ce, trupul unei femei a fost lasat sa zaca in casa timp de 4 zile, autoritatile s-au trezit si au organizat inmormantarea acesteia.

Este vorba despre cazul Constantei Labus de 44 ani din Pascani al carui corp neinsufletit a zacut timp de mai multe zile in garsoniera din blocul S2 de pe strada Gradinitei, din cauza ca Politia si celelalte autoritati locale nu le-au pasat de acest lucru.

Intr-un final, Primaria Pascani si Protopopiatul au colaborat pentru a o inmormanta crestineste pe femei. Ieri seara, trupul femeii a fost ridicat de la domiciliu si a fost pus intr-un siciru si depus la Biserica “Inaltarea Domnului” din zona deal.

Astazi, viceprimarul municipiului Vasile Axinte a taxat politisitii pentru intarzierea acestui caz si tot el a precizat ca nu este normal ca medicul de familie sa dea atat de greu actul de constatare a decesului.

Urmeaza ca, maine 10 ianuarie 2013, femeia sa fie inmormantata dar nu in cimitirul din Pascani ci in cel de la Bosteni. Costurile inmormantarii sunt suportate de Primaria Pascani, care a platit 1000 lei pentru sicriu si restul cheltuielilor.

Spatiul in care a locuit femeia apartine Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani, iar acesta va fi sigilat, curatat si dat ca o locuinta sociala unei familii din Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow