More

  Autoritatile locale s-au trezit, femeia care a zacut moarta in garsoniera va fi inmormantata

  Array

  Dupa ce, trupul unei femei a fost lasat sa zaca in casa timp de 4 zile, autoritatile s-au trezit si au organizat inmormantarea acesteia.

  Este vorba despre cazul Constantei Labus de 44 ani din Pascani al carui corp neinsufletit a zacut timp de mai multe zile in garsoniera din blocul S2 de pe strada Gradinitei, din cauza ca Politia si celelalte autoritati locale nu le-au pasat de acest lucru.

  Intr-un final, Primaria Pascani si Protopopiatul au colaborat pentru a o inmormanta crestineste pe femei. Ieri seara, trupul femeii a fost ridicat de la domiciliu si a fost pus intr-un siciru si depus la Biserica “Inaltarea Domnului” din zona deal.

  Astazi, viceprimarul municipiului Vasile Axinte a taxat politisitii pentru intarzierea acestui caz si tot el a precizat ca nu este normal ca medicul de familie sa dea atat de greu actul de constatare a decesului.

  Urmeaza ca, maine 10 ianuarie 2013, femeia sa fie inmormantata dar nu in cimitirul din Pascani ci in cel de la Bosteni. Costurile inmormantarii sunt suportate de Primaria Pascani, care a platit 1000 lei pentru sicriu si restul cheltuielilor.

  Spatiul in care a locuit femeia apartine Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani, iar acesta va fi sigilat, curatat si dat ca o locuinta sociala unei familii din Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp