33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Autoritatile din Harlau au demarat curatenia de primavara

parc harlau

Incepand de luni, 11 martie 2013, autoritatile din Harlau au demarat curatenia de primavara. In acest sens primarul Constantin Cernescu, a chemat la lucru atat angajatii noii societati de salubirtate ECOSAL Harlau, cat si cele 30 de persoane apte de munca, ce beneficiaza de ajutor prin legea 416.

Astfel, muncitorii au inceput in prima faza sa se ocupe de trotuarele si spatiile verzi din oras, ca mai apoi sa treaca la maturarea materialului antiderapant ramas in urma iernii pe marginea asfaltului. Angajatii de la ECOSAL au inceput astazi, 13 martie sa ridice si gunoaiele de pe raza orasului, mai ales din spatele blocurilor cat si din Parcul Central din Harlau.

Mai mult, angajatii de la Drumuri Nationale au inceput pregatirea pentru reparatii a tronsonului de drum DN 28 D, chiar in zona centrala a orasului, drum ce face legatura intre Harlau si Botosani.

Primarul spune ca va incerca sa repare din bani publici si strada Logofat Tautu, unde zeci de persoane au reclamat ca din cauza vibratiilor produse de camioanele de mare tonaj care tranziteaza frecvent zona, dar si a craterelor de pe strada, casele lor au de suferit.

Constantin Cernescu ne-a mai declarat faptul ca, in cel mai scurt timp are de gand sa scoata la licitatie lucrarile pentru sectorul respectiv a caror costuri vor atinge suma de circa 4 miliarde de lei vechi.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow