More

  Autoritatile din Harlau au demarat curatenia de primavara

  Array

  parc harlau

  Incepand de luni, 11 martie 2013, autoritatile din Harlau au demarat curatenia de primavara. In acest sens primarul Constantin Cernescu, a chemat la lucru atat angajatii noii societati de salubirtate ECOSAL Harlau, cat si cele 30 de persoane apte de munca, ce beneficiaza de ajutor prin legea 416.

  Astfel, muncitorii au inceput in prima faza sa se ocupe de trotuarele si spatiile verzi din oras, ca mai apoi sa treaca la maturarea materialului antiderapant ramas in urma iernii pe marginea asfaltului. Angajatii de la ECOSAL au inceput astazi, 13 martie sa ridice si gunoaiele de pe raza orasului, mai ales din spatele blocurilor cat si din Parcul Central din Harlau.

  Mai mult, angajatii de la Drumuri Nationale au inceput pregatirea pentru reparatii a tronsonului de drum DN 28 D, chiar in zona centrala a orasului, drum ce face legatura intre Harlau si Botosani.

  Primarul spune ca va incerca sa repare din bani publici si strada Logofat Tautu, unde zeci de persoane au reclamat ca din cauza vibratiilor produse de camioanele de mare tonaj care tranziteaza frecvent zona, dar si a craterelor de pe strada, casele lor au de suferit.

  Constantin Cernescu ne-a mai declarat faptul ca, in cel mai scurt timp are de gand sa scoata la licitatie lucrarile pentru sectorul respectiv a caror costuri vor atinge suma de circa 4 miliarde de lei vechi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet