20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Automate cu gustări şi răcoritoare, în loc de terase, la ştrandul municipal

Administraţia din Paşcani schimba strategia pentru a face cât de cât atractiv ştrandul municipal. Asta după ce pentru al doilea an la rând nici un comerciant nu s-a arătat interesat de închirierea spaţiilor comerciale scoase la licitatie pentru vânzarea de produse alimentare şi băuturi racoritoare.
De acesta data Primăria vrea să aducă automate cu sandvişuri dulciuri şi gustări, cafea, răcoritoare şi chiar bere. În acest sens vor fi trimise mai multe invitaţii unor societăţi de profil. Ele urmează să fie amplasate în apropierea bazinului cu apă pe o suprafaţă betonată care va fi amenajata de muncitorii de la Gospodaria Comunală, până pe data de 1 unie când este planificată deschiderea ştrandului. Tot acolo vor fi puse mese, scaune şi umbrele.
Decizia a fost luată ca efect al lipsei de interes din partea agentilor economici pentru a închiria cele două spaţii comerciale scoase la licitaţie de administratia locală. Astăzi a avut loc a doua încercare din acest an la care nu s-a prezentat nici o societate comercială interesată.
Cele două suprafeţe de teren scoase la licitaţie au câte 111 mp fiecare. Preţul minim de pornire a fost de 66,6 lei pe zi pentru fiecare dintre ele.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI