23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Autodenunţ de incompatibilitate

Situaţie delicată pentru un consilier din legislativul păşcănean. Liberala Mihaela Spiridon a anunţat administraţia locală că se afla în stare de incompatibilitate, după ce în şedinţa trecută a votat pentru că soţul ei să facă parte din Consiliul de Administratie al societăţii locale de salubritate. În adresa se arata că a aflat de încălcarea prevederilor legale, abia după şedinţă, deoarece înainte, nu a avut timp să se consulte cu un jurist şi nici nu a fost atenţionată de secretarul Primăriei. Consiliera solicita administraţiei locale să acţioneze în consecinţă. Problema poate fi rezolvată prin reluarea votului privind desemnarea lui Emilian Spiridon în conducerea societăţii de salubritate, sau daca nu,  prin demisia acestuia. El a obţinut 13 voturi pentru şi 5 împotriva.

Din Consiliul de Administratie, ca membri provizorii mai fac parte Bogdan Ciopraga, Ionuţ Adrian Popi şi Mihai Buhaiescu, din partea PSD.
Alături de cei patru noi membri în acesta funcţie a rămas fostul secretar Mircea Zuzan. De acesta dată managerul societăţii, Leonard Ursu, nu mai face parte din Consiliul de Administraţie al societăţii. El va avea calitatea de invitat la şedinţe, fără nici un drept de vot.

Adresa Nr. 917 Din 27.06.2018 – Consilier Local Spriridon Mihaela Iulia by orizontul pascani on Scribd

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI