26.3 C
Paşcani
joi, august 18, 2022
Array

Autocar cu 26 de copii la bord, accident pe o cale ferată din Suceava. Tinerii se îndreptau spre Pașcani

- Advertisement -

Un autocar în care se aflau 38 de persoane, dintre care 26 de copii cu vârste între 14 şi 17 ani, a lovit şi rupt, sâmbătă, în judeţul Suceava, un stâlp al reţelei electrice a liniei feroviare, blocând traficul la o trecere la nivel cu calea ferată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii militari suceveni au intervenit cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, iar în sprijinul lor au venit membri ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Dolhasca, poliţişti, angajaţi ai CFR şi o automacara de la o societate comercială din zonă.

În autocar se aflau 38 de persoane, din care 26 adolescenţi cu vârste între 14 şi 17 ani, care mergeau din oraşul Salcea spre municipiul Paşcani.

Toate cele 38 de persoane au fost monitorizate din punct de vedere medical de către pompierii SMURD, dar nu au fost constatate probleme medicale deosebite.

Ulterior, persoanele au fost transportate cu două microbuze ale primăriei Dolhasca la un spaţiu încălzit, unde li s-a oferit un ceai fierbinte. După aproximativ o oră, un alt autocar le-a preluat, iar oamenii şi-au continuat drumul.
Continuarea pe Gandul.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow