More

  Aurora – antrenamente printre bănci pentru Campionatul Național de Atletism

  Array

  Are rezultate chiar dacă se antrenează cum poate și nu cum ar trebuie. Ea este Aurora. Unul dintre atelții care obține medalii la competițiile la care participă. Culmea este că a luat locul II la Campionatul Național de Ateltism la 50 m sărituri garduri, deși la antrenamente nu are posibilitatea să facă așa ceva. Spațiul nu îi permite. Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT. 

  Faceți cunoștință cu Aurora Coșerariu. Este elevă în clasa a IV a la Școala Gimnazială “Iordache Cantacuzino” din Pașcani. A început să practice atletismul, din curiozitate la început. Acum, după trei ani de la primul antrenament, are deja acasă mai multe medalii.

  Chiar dacă antrenamentele sunt grele, ea le face din plăcere și se gândește tot timpul cum să mai câștige o competiție.

  De la cel mai recent eveniment sportiv s-a întors cu două medalii, de locul II și III. O reușită spune antrenorul ei, profesor Mihai Vicovanu. Mai ales că la proba de 50 metri garduri nici nu se poate antrena în sala de sport, spațiul nu îi permite.

  Menționăm că în zilele de 12 – 13, la Bacău au participat sute de copii din zona Moldovei la faza zonală a Campionatului Național de Atletism. Ocupanții podiumului vor merge la București, la faza națională, la începutul lunii aprilie.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet