More

  Aurolac amendat de polițiști

  Array

  Aurolac amendat de polițiști

  Curg amenzile date de polițiștii locali, scandalagiilor. Unul dintre cazuri a fost a unui tânăr din Pașcani care înjura ca la ușa cortului locatarii unui bloc. Acesta ihala vapori de prenadez dintr-o pungă.

  Poliția în acțiune pe străzile din Pașcani. Mai multe amenzi au fost date în aceste zile de către oamenii legii pentru că au găsit nereguli. Un caz revoltător a fost cel a unui tânăr pășcănean de 21 ani.

  C. I. a fost găsit de către oamenii legii în timp ce inhala vapori de prenadez dintr-o pungă. Acesta a provocat scandal, iar de înjurături și amenințări nu au scăpat locatarii de la blocul G2 de pe strada 22 Decembrie.

  În ultimele zile mai mulți pășcăneni au fost amendați pentru că, consumau alcool în spațiile publice. În majoritatea cazurilor este vorba despre minori.

  Pe Esplanada din Pașcani un șofer care a oprit mașina pe partea pietonală a primit 200 de lei amendă, conform HCL 30/2002.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI