21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Aurel Moldoveanu și Stela Botez în Seara de colinde la Pașcani

Artiștii Aurel Moldoveanu și Stela Botez s-ar putea să ajungă la Pașcani. Mai exact, este vorba despre un proiect de hotărâre ce va fi supus dezbaterii și votării în cadrul ședinței de Consiliu Local de marți, pe 29 noiembrie. Proiectul este inițiat de viceprimărița Gabriela Nedelcu.

Seara de colinde se dorește la Pașcani în apropierea Crăciunului. Pe ordinea de zi este un proiect de hotărâre, iar consilierii locali vor decide dacă evenimentul va avea loc sau nu. Mai exact, se doreșete ca pe data de 15 decembrie să aibă loc un spectacol de 90 de minute susținut de artiștii Aurel Moldoveanu și Stela Botez, fata cu cobza din Republica Moldova.

Scena va fi amplasată pe Esplanada din Pașcani, iar artiștii locali care vor dori să cânte sunt așteptați să facă spectacol. Se vor cânta melodii specifice sărbătorilor de iarnă, dar și muzică populară. Prezentatorul evenimentului va fi Monica Ropotă. Organizatorii cer pentru spectacol suma de 18.310 lei, bani ce vor fi suportați din bugetul local, dacă proiectul va fi votat „pentru” de către consilieri.

Scopul evenimentului este de a oferi publicului momente de voie bună și de a aduce în atenție tradițiile și obiceiurile pentru seara de Ajunul Crăciunului.

Menționăm că tot în apropierea Crăciunului, elevii de la școlile din Municipiu vor colinda administrația locală când , la final, vor primi pachete cu dulciuri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow