24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Aurel Moldoveanu colindă pășcănenii

Aurel Moldoveanu colindă pășcănenii

Seară de colinde la Pașcani. Artistul național Aurel Moldoveanu va cânta pentru pășcăneni cele mai îndrăgite melodii specifice sărbătorilor de iarnă. Evenimentul este programat pentru mâine seară, în aer liber, pe Esplanadă. Un moment de muzică îl va avea și artista din Republica Moldova, Stela Botez.

Joi, 15 decembrie începând cu orele 18.00 pe Esplanada din Pașcani sunteți invitați să ascultați colinde cântate la chitară și cobză. Mai exact, artiștii Aurel Moldoveanu și Stela Botez ajung la Pașcani și vor susține un spectacol ce are ca tematică sărbătorile de iarnă. “Seara de colinde” va avea loc în aer liber iar administrația locală învită cât mai mulți cetățeni la concert.

Scopul evenimentului este de a oferi publicului momente de voie bună și de a aduce în atenție tradițiile și obiceiurile pentru seara de Ajunul Crăciunului.

Prezentatorul evenimentului va fi Monica Ropotă, iar spectacol va avea o durată de 90 de minute. Pentru organizarea acestui moment s-a achitat din bugetul local suma de 18.310 lei.

Menționăm că pe 21 decembrie de la orele 13.00 administrația locală va primi colindători.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow