10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Aur pentru un tanar din Targu Frumos la Europenele de karate

Karateka de la CS Enpi Iași s-au remarcat la Campionatul European. Cei nouă sportivi legitimați la clubul ieșean care au participat la competiția derulată în Italia, la Napoli, au obținut zece medalii la categoriile copii, juniori și tineret, dintre care șapte de aur, două de argint și una de bronz.

La individual, pe prima treaptă a podiumului au urcat Dragoș Bălăiasa, Alexandru Lupescu din Targu Frumos și Bianca Balaur.

„A fost o competiție grea, foarte mulți concurenți, dar am reușit. E o generație bună, în devenire, mai au până să ajungă la seniori, este o generație care lucrez cu ei de când erau mici și la fiecare campionat, în fiecare an, am reușit din ce în ce să ne ridicăm mai sus,” a spus Irina Pascaru, antrenoare de karate.

Constantin Adascăliței, manager CS ENPI Iași: „În primul rând, îi felicit pe sportivii clubului pe care l-am fondat la Iași. Al doilea lucru aș vrea să-l transmit către toți sportivii de mare performanță din delegația României care reușit să ridice România pe locul I și sigur să cânte de cele mai multe ori imnul țării noastre la acest eveniment european.”

Următoarea competiție majoră pentru naționala noastră, Campionatul Mondial, se va derula în toamnă, la Soci, în Rusia.

Sursa DIGI 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow