More

  Aur mondial la canotaj. Din echipajul de 8+1 al României două fete sunt din Pașcani

  Aur mondial la canotaj

  Din echipajul de 8+1 al României două fete sunt din Pașcani

   Avem fete de aur mondial. Echipajul feminin de 8+1 al României la canotaj a cucerit aurul la Campionatele mondiale ce s-au desfășurat în Florida – Statele Unite ale Americii. Pe tot parcurusl cursei, fetele au fost în fruntea clansamentului reușind să aducă acasă al doilea aur în această competiție. Timpul scos de ele a fost de 6 minute, 06 secunde și 400/1000. Din cele 8 fete, două sutn din Pașcani. Este vorba despre Mădălina Bereș și Mihaela Petrila.

  Echipajul feminin de 8+1 al României a cucerit aurul la Campionatele Mondiale de canotaj de Sarasota-Bradenton (Florida/SUA), cu timpul de 6 min 06 sec 400/1000.

  Fetele au condus toată cursa și au adus al doilea aur pentru țara noastră în această competiție.

  Echipajul este alcătuit din Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă din Pașcani, Iuliana Popa, Mădălina Bereș din comuna Mogoșești Siret,  Denisa Tîlvescu, Adelina Boguș, Laura Oprea și Daniela Druncea a condus cursa de la un capăt la altul și a devansat în clasamentul final Canada și Noua Zeelandă.

  La acest campionat, România a obținut două medalii de aur, prima fiind adusă de Ionela-Livia Lehaci și Gianina – Elena Beleagă, sâmbătă, în proba feminină de dublu vâsle categorie ușoară. Tot duminică, la 8+1 masculin, România a ocupat locul 5. Cristian Ivașcu, Marius-Vasile Cozmiuc, Adrian Damii, Constantin Adam, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Cristi-Ilie Pîrghie, Ciprian Tudosă și Adrian Munteanu au fost înregistrați în 05 min 31 sec 410/1000. Aurul a fost cucerit de Germania (05:26.850), pe locul al doilea a sosit echipajul SUA (05:28.450), Italia a terminat pe locul al treilea (05:28.900), iar pe patru s-a clasat Olanda (05:29.230).

  România a aliniat șase echipaje la Mondialele din Florida.

  La precedenta ediție a Campionatelor Mondiale, în 2015, cea mai bună performanță a României a fost locul 7.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet