9.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022

Auditorul Spitalului de Urgență Pașcani, nemulțumit de un control de la Primărie

Reclamatie inedita la audientele de la Primarie. Un salariat al Spitatului de Urgenta Pascani a solicitat interventia primarului pe motiv ca este nemultumit de modul cum a fost intocmit un raport de audit privind activitatea sa.

Verificarile au fost facute de un functionar public al Primariei, in calitate de auditor, pe parcursul lunii aprilie. Ionut Gospodaru, auditorul Spitalului de Urgenta Pascani, sustine ca  functionarul public nu ar fi respectat termenele si procedurile legale. El a atras atentia ca in unitatea medicala sunt si alte probleme privind modul de organizare a acestei activitati, dar care nu au fost prezentate in raportul auditorului Primariei. Surprins de relatarile salariatului spitalului, primarul pascanean a spus ca nu poate interveni in modul de intocmire a rapoartelor de audit.

Problema ar urma sa fie analizata si in cadrul Consiliului de Administratie al spitalului.  Conducerea unitatii sustine ca nu cunoaste nemultumirile si cauzele reclamate de auditorul unitatii medicale, daca ele sunt reale si daca vizeaza interesul spitalului.

Ionut Gospodaru este angajat al Spitalului Municipal din Pascani pe functia de auditor din anul 2017. In perioada 2008-2016 a fost primar al comunei Miroslovesti din judetul Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow