17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Audit pentru terenul de la Legume SA Blagesti, nu si pentru cele detinute ilegal de societatea primarului

Audit la Serviciul Agricol din cadrul Primariei Pascani dupa ce terenul agricol de la fostele sere Blagesti a fost inregistrat la cadastru de societatea care le-a detinut in baza unei hotarari judecatoresti, SC Legume SA.
Primarul Marius Pintilie sustine ca terenul ar apartine municipalitatii, conform documentelor Primariei, iar acolo ar trebui amenajat viitorul aprc industrial. Pentru a clarifica acesta situatie, edilul a soliciat suspendarea actiunilor de audit aflate in derulare si verificarea de urgenta a documentelor pe acesta tema.

Edilul municipiului a mai spus ca intabularea terenului a fost facuta fara ca Primaria sa arate ca ar fi proprietar. Marius Pintilie spune ca nu a fost informat de functionarii din subordine, de acesta situatie.

De asemenea urmeaza sa fie facute verificari si la servciul Patrimoniu al Primariei. Aici sunt suspiciuni de frauda in gestionarea datelor stocate pe calculatoare.

Mentionam ca la Pascani sunt zeci de probleme cu ocuparea abuziva a domeniului publici sau privat al municipiului. Edilul municipiului a dispus controale, deocamdata doar pentru pentru clarificarea regimului juridic al terenului de la Blagesti. Intrebat cand va face demersuri similare in legatura cu suprafetele de teren ocupate abuziv si detinute ilegal si fara plata de una dintre societatile primarului, Marius Pintilie a spus ca nu a avut timp si ca este ocupat cu probleme mai importante.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow