-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Audiențele de joi, 10 iunie, de la Primăria Pașcani au fost anulate

Pascanenii si cetatenii din suburbii care aveau de gand sa vina joi, 10 iunie, la audientele tinute saptamanal la Primaria Municipiului, trebuie sa stie ca de data aceasta au fost anulate. Anuntul a fost facut de reprezentantii administratiei locale, marti, 8 iunie.


 

Având în vedere faptul că joi, 10 iunie, sunt programate activități cu prilejul sărbătoririi Zilei Eroilor, vă informez că domnul primar nu poate ține obișnuitele audiențe cu cetățenii. Acestea vor fi reluate pe 17 iunie.

Programul manifestărilor dedicate Zilei Eroilor poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Pașcani și aici, pe pagina de Facebook”, se arata intr-o postare pe o retea de socializare.

De precizat este faptul ca nici la audientele de la mijlocul lunii iunie, cele de pe 17, este foarte probabil sa nu fie prezent primarul municipiului. Asta deoarece, edilul i-a informat pe consilieri ca pleacă in concediu de odihna, in perioada 11 – 21 iunie a.c. Atribuțiile vor fi preluate de viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow