1 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022
Array

Audienţe la Primărie: Primarul pe post de mediator în conflictele dintre vecini

Audiente

Zi de audiente la Primaria Pascani. Astazi, 29 august,  12 cetateni au stat de vorba cu primarul Dumitru Pantazi, problemele reclamate fiind ca de obicei de fond funciar, urbanism si cereri de ajutoare sociale. De exemplu, Giurgica Martin din cartierul Aerodrom – Pascani a solicitat ajutorul primarului Dumitru Pantazi pentru ca lucratorii de la Gospodarie Comunala sa vina sa faca un sant de vreo 200 de metri in fata casei sale, pentru scurgerea apelor pluviale. Barbatul si-a facut casa in panta, iar acum cauta o solutie pentru ca apa de ploaie sa se scurga in strada, nu sa ii inunde locuinta.

Un alt pascanean venit la audiente a cerut interventia primarului intr-un conflict cu vecinul sau. Danut Bulgaru spune ca nu mai are cale de acces, fiind nevoit, de fiecare data cand iese din curte, sa faca inconjurul casei pentru a nu trece pe bucata de pamant a vecinului.

Si Ana Panainte din Pascani, bolnava de ciroza s-a inscris la audinete pentru a cere un ajutor. Ea a cerut bani pentru ca din pensia de 383 de lei nu isi permite sa cumpere medicamentele necesare si sa se descurce cu achitarea utilitatilor si hrana de zi cu zi. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow