13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Audienţe la primărie: păşcănenii vor parcări între blocuri

Mulţumiri, nemulţumiri, solicitări şi ajutoare la audienţele săptămânale ţinute de către administraţia locală. Astăzi, 2 iulie a venit rândul primarului oraşului, Dumitru Pantazi să stea de vorba cu păşcănenii înscrişi pe liste.

audiente

O solicitarea a venit din partea păşcăneanului Dumitru Şchiopu. El locuieşte pe stradă Mihai Eminescu din zona Vale a oraşului şi a cerut administraţiei locale amenajarea unei parcări în spatele bloului C 21, acum că tot se modernizează străzile şi trotuarele din zona. Cererea a fost direcţionată către Gospodăria Comunală spre a fi rezolvată.

Si un membru al familiei Dulhariu s-a prezentat din nou la audienţe pentru a solicita reamplasarea chioşcului de ziare din Piaţă Agroalimentară din Zona Vale. Primarul a găsit soluţii urmând să se ia o decizie în acest sens. Este vorba despre mutarea chioşcului la intrarea în piaţă, lângă cel de casete sau chioşcul cu pricina să fie mutat pe strada Izvoarelor, pe platoul din spatele sediului APIA şi a magazinului Agroland.

Menţionăm că din cele 13 persoane care astăzi au stat de vorba cu edilul ales, cele mai multe probleme au fost de fond funciar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow