More

  Audiente la Pascani : Multe probleme de fond funciar, putine rezolvate. Unde este filmarea de la sedinta de constituire

  Array

  La audientele tinute astazi de doamna viceprimar, Gabriela Nedelcu, s-au prezentat 8 persoane. Cele mai multe probleme ridicate au fost cele de fond funciar, 5 la numar.
  In acest sens va transmit ca au existat mai multe solicitari pentru modificarea unor nume de pe anexele de validare pentru intocmirea de titluri de proprietate. Primaria Municipiului Pascani a transmis catre Prefectura Iasi 200 de astfel de documentatii pentru modificarea numelor insa, doar 90 s-au intors rezolvate pana in momentul de fata.

  Domnul Ion Motatu, a solicitat publicarea pe site-ul Primariei Municipiului Pascani, a filmarii sedintei de constituire al Consiliului Local. Pe site este publicat deja procesul verbal al acelei sedinte. Cat despre filmare, camera video a Primariei a avut o defectiune tehnica pe la jumatatea sedintei respective iar o mare parte din acea sedinte nu are sunet.

  O alta persoana a solicitat sa primeasca ajutoare alimentare de la U.E. pentru mama sa care a decedat intre timp. Din pacate Legea s-a modificat iar reprezentantii unei persoane decedate care s-a incadrat in parametrii legali nu mai pot primi acel sprijin.
  Legat de aceste ajutoare va transmit ca in depozitul de la baza sportiva a CSM mai exista un stoc de 3428 de cutii, iar daca acestea nu vor fi impartita pana la data limita, atunci se vor intocmi liste suplimentare iar ajutoarele vor fi redistribuite tot celor ce s-au incadrat pentru a primi acest sprijin.

  Biroul de Presă
  Cristian Dumitru Menegon

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp