More

  Audiente in lacrimi la Primaria Pascani. Ce mai solicita cetatenii, ce raspunsuri au edilii

  Array

  Primaria Pascani a devenit loc de ,,pelerinaj” pentru zeci de pascaneni, in ziua de audiente. Chiar daca, de cele mai multe ori, problemele lor nu au legatura cu administratia locala, ei vin plini de sperante si cu ochii in lacrimi, pentru a obtine un ajutor din parta primarului.
  De exemplu o batrana din Sodomeni, Aurica Butnariu in varsta de 70 de ani, a cerut interventia Primariei pentru ca nu se mai intelege cu unul dintre vecini de la un gard construit la limita dintre cele doua proprietati.
  Un alt cetatean din Bosteni , de pe stada Fericirii, a solicitat sa fie bransat la reteaua de gaz metan, construita de ani de zile dar care nu a fost data in folosinta de fosta administratie.

  Un alt pascanean, venit astazi la audient,e este nemultumit de chiria impovaratoare pe care o plateste pentru garsoniera unde locuieste. Femeia, Maria Simiciuc in varsta de 34 de ani, a solicitat Primariei sa ii repartizeze o locuinta sociala unde chiria este cu mult mai suportabila.
  Mentionam ca audientele de astazi au fost sustinute de viceprimarul Vasile Acsinte. El sustine ca Primaria Pascani a luat act de toate problemele reclamate de cetatani si ca va incerca sa le rezolve, in limita competentelor legale dar si a posibilitatilor financiare.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp