More

  Audiente in lacrimi la Primaria Pascani. Ce mai solicita cetatenii, ce raspunsuri au edilii

  Array

  Primaria Pascani a devenit loc de ,,pelerinaj” pentru zeci de pascaneni, in ziua de audiente. Chiar daca, de cele mai multe ori, problemele lor nu au legatura cu administratia locala, ei vin plini de sperante si cu ochii in lacrimi, pentru a obtine un ajutor din parta primarului.
  De exemplu o batrana din Sodomeni, Aurica Butnariu in varsta de 70 de ani, a cerut interventia Primariei pentru ca nu se mai intelege cu unul dintre vecini de la un gard construit la limita dintre cele doua proprietati.
  Un alt cetatean din Bosteni , de pe stada Fericirii, a solicitat sa fie bransat la reteaua de gaz metan, construita de ani de zile dar care nu a fost data in folosinta de fosta administratie.

  Un alt pascanean, venit astazi la audient,e este nemultumit de chiria impovaratoare pe care o plateste pentru garsoniera unde locuieste. Femeia, Maria Simiciuc in varsta de 34 de ani, a solicitat Primariei sa ii repartizeze o locuinta sociala unde chiria este cu mult mai suportabila.
  Mentionam ca audientele de astazi au fost sustinute de viceprimarul Vasile Acsinte. El sustine ca Primaria Pascani a luat act de toate problemele reclamate de cetatani si ca va incerca sa le rezolve, in limita competentelor legale dar si a posibilitatilor financiare.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI