16.9 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Audiente in lacrimi la Primaria Pascani. Ce mai solicita cetatenii, ce raspunsuri au edilii

Primaria Pascani a devenit loc de ,,pelerinaj” pentru zeci de pascaneni, in ziua de audiente. Chiar daca, de cele mai multe ori, problemele lor nu au legatura cu administratia locala, ei vin plini de sperante si cu ochii in lacrimi, pentru a obtine un ajutor din parta primarului.
De exemplu o batrana din Sodomeni, Aurica Butnariu in varsta de 70 de ani, a cerut interventia Primariei pentru ca nu se mai intelege cu unul dintre vecini de la un gard construit la limita dintre cele doua proprietati.
Un alt cetatean din Bosteni , de pe stada Fericirii, a solicitat sa fie bransat la reteaua de gaz metan, construita de ani de zile dar care nu a fost data in folosinta de fosta administratie.

Un alt pascanean, venit astazi la audient,e este nemultumit de chiria impovaratoare pe care o plateste pentru garsoniera unde locuieste. Femeia, Maria Simiciuc in varsta de 34 de ani, a solicitat Primariei sa ii repartizeze o locuinta sociala unde chiria este cu mult mai suportabila.
Mentionam ca audientele de astazi au fost sustinute de viceprimarul Vasile Acsinte. El sustine ca Primaria Pascani a luat act de toate problemele reclamate de cetatani si ca va incerca sa le rezolve, in limita competentelor legale dar si a posibilitatilor financiare.
Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow