31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Audiente dupa Sarbatorile Pascale

poza audiente primar

Zeci de cetateni s-au prezentat astazi, la usa Primariei pentru a ajunge la audiente, mai ales ca acestea au fost tinute de catre primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi.

Edilul sef are magnet la persoanele care au o problema de rezolvat, mai ales ca, de cele mai multe ori cand audientele au fost tinute de catre administratorul public sau de catre secretar, cei mai multi oameni au preferat sa mearga la biroul primarului si nu la cel unde se tin audientele. Un exemplu in acest sens, este dat de catre un cetatean din Valea Seaca care era venit cu sotia la Spitalul Municipal, dar auzind ca primarul tine audiente, a uitat de probleme de sanatate ale consoartei si s-a prezentat fara programare sau documente pentru a-si rezolva o problema de fond funciar.

Doamna Popoaia, locuieste la ultimul etaj al Blocului N1, de pe strada Gradinitei si spune ca de mai multi ani ii ploua in casa, iar de una singura nu isi permite sa repare acoperisul blocului, iar vecinii spun ca nici ei nu au bani.

O alta familie ce locuieste pe strada Henri Coanda spune ca respectiva zona ar fi fost uitata de catre autoritati. Ei solicita racordarea la curent electric, pentru ca in zona ar fi in jur de 50 de locuinte care ar necesita acest lucru. Mai mult, ei reclama ca noaptea strada este in bezna, din cauza ca nu exista nici un stalp de iluminat stradal.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow