20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

AUDIENŢE ANULATE, PROBLEME AMÂNATE

Schimbare de program la Primăria Paşcani. Cei care s-au înscris deja sau aveau de gând să vină la audienţele din acesta săptămână pentru a sta de vorbă cu primarul sau viceprimarul municipiului trebuie ştie că întâlnirea programată joi a fost anulată. Asta deoarece în aceeaşi zi de la ora 10.00 este programată şedinţa Consiliului Local Paşcani la care participă atât primarul în calitate de invitat cât şi viceprimarita Gabriela Nedelcu în calitate de consilier local PSD.

Administraţia locală anunţa că cererile înregistrate pentru acesta săptămâna urmează să fie discutate în cadrul audientelor de săptămâna viitoare. De asemenea se primesc noi cereri şi înscrieri la sediul Primăriei.

Menţionăm că nu este pentru prima dată când întâlnirile cu cetăţenii sunt sacrificate cu prea mare uşurinţă, din cauza unor şedinţe sau evenimente publice. Asta deşi, cu puţin efort din partea autorităţii locale, ar putea fi ţinute şi audienţele, la o altă oră sau de un alt reprezentant al Primăriei. De asemenea şedinţele legislativului local ar putea avea loc după-amiaza, atunci când pot participa la dezbateri şi cetăţenii interesaţi, după terminarea programului de lucru.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI