15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Au venit banii pentru copii de la grădiniță. Ce trebuie să faceți ca să îi obțineți

Programul “Fiecare copil în grădiniţă” prinde contur la Paşcani. Administraţia locală a anunţat că a primit ieri bani de la Consiliul Judeţean pentru achiziţionarea tichetelor în valoare de 50 lei ce urmează să fie împărţite copiilor între 3 şi 6 ani. Este vorba de 115 mii lei, mai puțin de jumătate din suma cerută de Primărie pentru cei 520 de prichindei.

Astăzi, reprezentanţi de la Compartimentul de Asistenţă Socială s-au întâlnit cu directori de grădiniţă pentru a le înmâna cererile ce trebuie completate de părinţi pentru a beneficia de aceste ajutoare. După obtinerea unei situații privind numărul de copii care vor primi bonuri valorice, Compartimentul de Achiziţii va lua legătură cu firmele distribuitoare de tichete în vederea cumpărării lor.

Reamintim că actele pentru tichetele în valoare de 50 lei cu care copii îşi pot cumpără alimente şi haine trebuie depuse până pe 30 aprilie. De la începutul lunii mai cupoanele vor fi distribuite, retroactiv, din februarie.
Pot beneficia de aceste ajutoare familiile care nu depăşesc suma de 284 lei pe membru, iar copilul nu are mai mult de 3 absente nemotivate într-o lună.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow