18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Au venit banii pentru copii de la grădiniță. Ce trebuie să faceți ca să îi obțineți

  Ultimele știri

  Programul “Fiecare copil în grădiniţă” prinde contur la Paşcani. Administraţia locală a anunţat că a primit ieri bani de la Consiliul Judeţean pentru achiziţionarea tichetelor în valoare de 50 lei ce urmează să fie împărţite copiilor între 3 şi 6 ani. Este vorba de 115 mii lei, mai puțin de jumătate din suma cerută de Primărie pentru cei 520 de prichindei.

  Astăzi, reprezentanţi de la Compartimentul de Asistenţă Socială s-au întâlnit cu directori de grădiniţă pentru a le înmâna cererile ce trebuie completate de părinţi pentru a beneficia de aceste ajutoare. După obtinerea unei situații privind numărul de copii care vor primi bonuri valorice, Compartimentul de Achiziţii va lua legătură cu firmele distribuitoare de tichete în vederea cumpărării lor.

  Reamintim că actele pentru tichetele în valoare de 50 lei cu care copii îşi pot cumpără alimente şi haine trebuie depuse până pe 30 aprilie. De la începutul lunii mai cupoanele vor fi distribuite, retroactiv, din februarie.
  Pot beneficia de aceste ajutoare familiile care nu depăşesc suma de 284 lei pe membru, iar copilul nu are mai mult de 3 absente nemotivate într-o lună.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet