18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Au spus DA sportului. Sute de oameni au făcut mișcare simultan

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Sute de pășcăneni au spus DA sportului și și-au dat întâlnire la mișcare în aer liber, totul sub coordonarea unui profesor de sport. După mai bine de 30 de minute de mișcare, cei prezenți au avut ocazia să vadă și o simulare de intervenție a jandarmilor de la Iași, prezenți la eveniment și parteneri la cea de-a IV a ediție “Milcarea înseamnă viață.

Curtea Liceului Teoretic “Miron Costin” din Pașcani a devenit neîncăpătoare pentru sute de copii, părinți, bunici și cadre didactice dornice de mișcare. Chiar dacă prima parte a zilei a fost ploioasă și friguroasă, pășcănenii dornici de mișcare nu s-au lăsat doborâți și au ieșit, echipați corespunzători să facă sport, totul sub îndrumarea unui profesor de educație fizică și sport, Andrei Doroftei.

Nu toți părinții au vrut să facă mișcare, câțiva au stat pe margine și și-au încurajat copiii. Ei spun că activitatea este binevenită mai ales că, adolescenții în ziua de astăzi nu mai fac sport și își ocupă timpul cu navigarea pe internet.

La cea de-a patra ediție “Mișcarea înseamnă viață” parteneri au fost și jandarmii de la Iași. Ei au lansat la nivel de județ un program ce face referire la încurajarea sportului și să spunem NU violenței.

Organizatorii evenimentului, profesorul Andrei Doroftei și directorul Carmen Apostol au primit, în semn de mulțumire pentru implicare și promovare a sportului câte o plachetă și o diplomă din partea Jandarmeriei Iași.

Acțiunea de astăzi face parte din cadrul manifestărilor dedicate celei de-a X a ediții a Zilelor Școlii “Miron Costin”.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI