13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Bile albe pentru tineri și negre pentru consilieri, la ,, Pulsul Zilei”

Au revenit emisiunile de dezbateri pe tema Sintezei Săptămânii la Pulsul Zilei, iar cei 3 realizatori tv au premiat cu bile albe în special tinerii care se implică în viața comunității, criticând în același timp lipsa de implicare a autorităților locale. Toți cei 3 realizatori tv au avut păreri apropiate cu privire la distincțiile oferite, atât cele negative, cât și cele pozitive, cu mici diferențe sau completări.

Marius Pintilie, consilier PNL, a primit din partea Mihaelei Spiridon și a lui Claudiu Timofte, bile albe, deoarece a reușit să ajungă la conducerea partidului din care face parte, astfel având mai multe șanse de câștig și susținere, la viitoarele alegeri, știut fiind faptul că acesta își dorește să ajungă primar al municipiului Pașcani.

Cătălin Cojocaru, realizatorul emisiunii a fost de părere că mai degrabă tinerii care vor să schimbe ceva, fie în politică, fie în societate, merită distincții pozitive, oferind bile albe de încredere, generațiilor care vor să facă ceva pentru comunitate. În plus, a oferit bile albe și lucrătorilor de la Apa Vital care s-au străduit să rezolve avariile din week-end.

În opoziție Cătălin Cojocaru și Mihaela Spiridon, au pus la zid administrația locală și în special consilierii locali pentru promisiunile nesusținute, nerezolvarea priorităților din municipiu și pentru votul prin care au acordat cultelor 6 miliarde de lei, la scurt timp înainte de alegeri.

Bile negre au primit de la Claudiu Timofte și Cătălin Cojocaru și cârcotașii care încearcă să inducă panică în rândul populației prin dezinformări cu privire la calitatea apei sau sursa avariilor din ultimul timp de la rețeaua de apă și canalizare, fie că e vorba de reprezentanții societății civile sau de cei care susțin afirmații nefondate pe rețelele de socializare.

Amintim telespectatorilor că odată pe săptămână, cei 3 realizatori de emisiuni de la TV Bit, evaluează activitățile mai importante desfășurate în cursul săptămânii care s-a încheiat, punctând simbolic, cu bile albe și negre, persoane și instituții, pentru activitatea lor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow