More

  Bile albe pentru tineri și negre pentru consilieri, la ,, Pulsul Zilei”

  Array

  Au revenit emisiunile de dezbateri pe tema Sintezei Săptămânii la Pulsul Zilei, iar cei 3 realizatori tv au premiat cu bile albe în special tinerii care se implică în viața comunității, criticând în același timp lipsa de implicare a autorităților locale. Toți cei 3 realizatori tv au avut păreri apropiate cu privire la distincțiile oferite, atât cele negative, cât și cele pozitive, cu mici diferențe sau completări.

  Marius Pintilie, consilier PNL, a primit din partea Mihaelei Spiridon și a lui Claudiu Timofte, bile albe, deoarece a reușit să ajungă la conducerea partidului din care face parte, astfel având mai multe șanse de câștig și susținere, la viitoarele alegeri, știut fiind faptul că acesta își dorește să ajungă primar al municipiului Pașcani.

  Cătălin Cojocaru, realizatorul emisiunii a fost de părere că mai degrabă tinerii care vor să schimbe ceva, fie în politică, fie în societate, merită distincții pozitive, oferind bile albe de încredere, generațiilor care vor să facă ceva pentru comunitate. În plus, a oferit bile albe și lucrătorilor de la Apa Vital care s-au străduit să rezolve avariile din week-end.

  În opoziție Cătălin Cojocaru și Mihaela Spiridon, au pus la zid administrația locală și în special consilierii locali pentru promisiunile nesusținute, nerezolvarea priorităților din municipiu și pentru votul prin care au acordat cultelor 6 miliarde de lei, la scurt timp înainte de alegeri.

  Bile negre au primit de la Claudiu Timofte și Cătălin Cojocaru și cârcotașii care încearcă să inducă panică în rândul populației prin dezinformări cu privire la calitatea apei sau sursa avariilor din ultimul timp de la rețeaua de apă și canalizare, fie că e vorba de reprezentanții societății civile sau de cei care susțin afirmații nefondate pe rețelele de socializare.

  Amintim telespectatorilor că odată pe săptămână, cei 3 realizatori de emisiuni de la TV Bit, evaluează activitățile mai importante desfășurate în cursul săptămânii care s-a încheiat, punctând simbolic, cu bile albe și negre, persoane și instituții, pentru activitatea lor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  Platformă informatică de 20 de milioane de lei / ANRE vrea să creeze o bază de date unică pentru toți consumatorii de energie și...

  Autoritatea pentru Digitalizarea României a avizat documentația de achiziție din cadrul unui proiect al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Proiectul este finanțat din fonduri europene și vizează realizarea și implementarea la nivel național a unei platforme online care să optimizeze procesele operaționale din piața de energie generate de solicitările de schimbare a furnizorului de energie electrică și de gaze naturale prin gestionarea fluxului de informații în mod complet automatizat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet