More

  Au revenit competitiile din ligile inferioare

  Array

  P1110233

  A inceput returul pentru echipele ce evolueaza in ligile IV si V. Astfel, Liga a IV a si-a desfasurat etapa cu numarul 18, pe data de 17 martie, unde au avut loc  o serie de partide importante.

  Echipa de rezerve din Pascani , Kosarom II a obtinut o noua victorie pe teren propriu in fata celor de la A.S Holboca, impunandu-se la scor de neprezentare si anume 3-0.

  Echipa din Targu Frumos si-a continuat seria de victorii dupa ce in prima etapa din retur, au invins cu 4-0 pe cei de la Viitorul Harlau. Runda aceasta au primit vizita celor de la Astra Raducaneni, iar dupa 90 de minute, targovestii s-au impus cu scorul de 1-0.

  Spectatorii cei mai fericiti din aceasta etapa, au fost fanii echipei Foresta Ciurea, care a reusit scorul etapei, 5-1 cu Vointa Bosia.

  In Liga a V a, seria III, a avut loc prima etapa din returul de campionat. Echipa din Lunca Pascani a marcat nu mai putin de 8 goluri in fata celor de la Activ Valea Seaca, intr-o partida contand in etapa cu numarul 18.

  Liderul clasamentului, Avantul Todiresti s-a impus cu scorul de 5-1 in fata celor Biruinta Miroslovesti, pastrandu-si astfel avansul de 1 pct in clasament in fata celor de la Vointa Motca.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet