19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Au revenit competitiile din ligile inferioare

P1110233

A inceput returul pentru echipele ce evolueaza in ligile IV si V. Astfel, Liga a IV a si-a desfasurat etapa cu numarul 18, pe data de 17 martie, unde au avut loc  o serie de partide importante.

Echipa de rezerve din Pascani , Kosarom II a obtinut o noua victorie pe teren propriu in fata celor de la A.S Holboca, impunandu-se la scor de neprezentare si anume 3-0.

Echipa din Targu Frumos si-a continuat seria de victorii dupa ce in prima etapa din retur, au invins cu 4-0 pe cei de la Viitorul Harlau. Runda aceasta au primit vizita celor de la Astra Raducaneni, iar dupa 90 de minute, targovestii s-au impus cu scorul de 1-0.

Spectatorii cei mai fericiti din aceasta etapa, au fost fanii echipei Foresta Ciurea, care a reusit scorul etapei, 5-1 cu Vointa Bosia.

In Liga a V a, seria III, a avut loc prima etapa din returul de campionat. Echipa din Lunca Pascani a marcat nu mai putin de 8 goluri in fata celor de la Activ Valea Seaca, intr-o partida contand in etapa cu numarul 18.

Liderul clasamentului, Avantul Todiresti s-a impus cu scorul de 5-1 in fata celor Biruinta Miroslovesti, pastrandu-si astfel avansul de 1 pct in clasament in fata celor de la Vointa Motca.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow