16.9 C
Paşcani
joi, octombrie 6, 2022
Array

Au preferat sa plece decat sa incalce legea. Secretara Primariei Pascani si un contabil au renuntat la functie

- Advertisement -

alina

Primaria Pascani ramane din nou fara secretar. Alina Sandu, cea care a fost numita in functia de secretar, pe 31 august a.c si-a depus cererea de concediu de odihna incepand cu data de joi 19 noiembrie si nu vrea sa se mai intoarca in institutie, cel putin un an de zile.

Ea a anuntat ca doreste sa ramana in concediu pentru de crestere a copilului dar motivele par sa fie altele. Conform unor surse neoficiale tanara jurista nu mai face fata presiunilor si solicitarilor sefilor institutiei, mai ales dupa ce in ultima perioada ar fi refuzat sa semneze de legalitate mai multe acte administrative. Din acesta cauza, daca nu va fi gasit in cel mai scurt timp un alt secretar sedinta Consiliului Local programata la sfarsitul lunii ar urma sa fie amanita.
Un alt functionar care nu vrea sa mai aiba deaface cu Primaria Pascani este Dana Marcovschi, contabil in cadrul institutiei. Ea si-a depus cererea de demisie, incepand cu aceeasi data. Pe 8 septembrie a fost condamanta la 8 luni de inchisoare cu suspendare in dosarul Agrocomplex, dupa ce si-a recunoscut vina, pentru fals material in inscrisuri oficiale. Ea a detinut si functia de director economic la RAGCL Pascani .

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow