18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Au început probele sportive pentru candidații la posturile de polițiști

  Ultimele știri

  Începând de sâmbătă, 7 mai, și până miercuri, 11 mai, la nivel național, în 5 Centre Zonale, se desfășoară proba de evaluare a performanței fizice pentru candidații care vor să devină polițiști.

  În această perioadă, în Centrul Zonal organizat la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, vor fi verificați 1.495 de candidați care s-au înscris pentru posturi în județele Iași, Botoșani, Suceava, Vaslui și Neamț.

  La Centrul Zonal organizat la Școala de Poliție de la Cluj participă la probele sportive 1.615 candidați, la cel organizat la Școala de Poliție de la Câmpina, 2.687 candidați, la cel de la Academia de Poliție de la București, 1.650 candidați, iar la Centrul Zonal organizat la Centrul de Pregătire a Polițiștilor din Slatina, 1.671 candidați.

  Acest examenare caracter eliminatoriu, iar nota acordată intră în calculul notei finale.

  Verificarea aptitudinilor fizice constă în două probe: flexie abdominală și alergare – rezistență (1.000 m – bărbați și 800 m – femei). Ambele probe sunt obligatorii, nesusținerea uneia sau abandonul au ca efect eliminarea din concurs a candidatului.
  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet