15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Au început pregătirile pentru Balul Bobocilor!

Au inceput pregatirile pentru Balul Bobocilor la liceele din Pascani. Zeci de adolescenti au trecut deja de preselectii, si-au format o echipa si repeta de zori la rolul pe care il vor avea in ziua cea mare. Toti vor sa castige titlul mult ravnit din liceu, insa numai doi vor fi cei mai buni. Ramane de vazut cine vor fi!

pregatiri balul bobocilor

Boboceii de la Colegiul CF Unirea din Pascani se pregatesc pentru cel mai important bal al lor. Sambata au facut pregatiri in sala de spectacole de la Clubul Copiilor din oras. Au pus in scena tot ce au de facut la cele patru probe. Au repetat cu patos textul cu care se vor prezenta iar pe ici pe colo au mai fost si cateva scapari.

Apoi, au dansat pe mai multe stiluri, unii cu stangacie iar altii mai priceputi. Oricum, inca mai au timp sa invete si sa se acomodeze unul cu celalalt.

Diana si-a ales partenerul si impreuna spera sa castige Balul Bobocilor. Fac o pereche buna impreuna si vor lupta pentru titlul de Miss si Mister. S-a gandit pana si la tinuta pe care o va purta in acea seara.

Andrei si Catalina cred acelasi lucru. Chiar daca se cunosc de foarte putin timp, danseaza bine impreuna si vor juca teatru pe scena Casei de Cultura pentru a impresiona juriul.

Organizatorii, liceenii de clasa a XII-a, isi dau silinta sa fie cel mai reusit bal din oras. Stabilesc detaliu cu detaliu pentru ca totul sa fie perfect.

Anul acesta, balul de la “Unirea” va fi cu totul special, pentru ca va fi unul mascat, iar abia la finalul evenimentului se vor descoperi chipurile boboceilor si ale spectatorilor. Va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 15:00, iar invitatii sunt pe masura: DJ Johnessey & Aner. De asemenea, petrecerea de dupa bal va fi transmisa si pe KISS FM. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow