33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Au început lucrările pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare la Târgu Frumos

Realizarea sistemelor de aductiune de apa si canalizare incep sa prinda amploare in judetul Iasi. Astazi, 10 iulie a.c., la Primaria Targu Frumos a avut loc inaugurarea oficiala a inceperii lucrarilor la cele doua sisteme finantate de ApaVital Iasi in parteneriat cu Primaria Targu Frumos si Consiliul Judetean Iasi.
Incepand cu orele 09:00, la sediul institutiei au fost prezenti presedintele CJ Cristian Adomnitei, vicepresedintele Victorel Lupu, directorul firmei ApaVital, Ion Toma si mai multi consilieri judeteni.

Evenimentul a debutat cu un cuvant de deschidere din partea edilului orasului Targu-Frumos, Ionel Vatamanu care a discutat despre importanta acestor lucrari si beneficiile aduse. Apoi, Cristian Adomnitei a precizat si despre alte proiecte cu ajutorul carora spera ca in anii urmatorii intreg judetul sa beneficieze de retea de apa si canalizare.

Lucrarile constau in reabilitarea si constructia a circa 14 km de retea de aductiune de apa, realizarea a 18 km de canalizare si construirea a sase statii de pompare ape uzate. Mentionam ca in prezent aproximativ 60% din populatia orasului Targu Frumos de la case nu au apa curenta si canalizare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow