More

  Au început lucrările la viitorul mall din Paşcani

  Array

  Au început lucrările la mall-ul de la ieşirea din Paşcani spre Moţca, pe strada Moldovei. De câteva zile, mai multe utilaje pregătesc terenul pentru construcţia ce ar urma să apară, cel mai probabil, până la sfârşitul acestui an. Se fac şi angajări, pe diferite funcţii, în cadrul magazinelor care îşi vor desfăşura activitatea acolo.

  În următoarele luni va apărea lanţul de magazine de pe strada Moldovei, la ieşirea din Paşcani spre Moţca. De câteva zile au început lucrările pentru amenajarea terenului unde se va construi mall-ul de mici dimensiuni. Potrivit celor spuse de reprezentanţii Primăriei Paşcani, autorizaţiile şi avizele necesare au fost eliberate la sfârşitul lunii ianuarie, iar în termen de 12 luni, trebuie să înceapă construcţia.

  Se caută şi forţă de muncă pentru complexul comercial. Atât pe internet cât şi prin oraş, au fost puse anunţuri de angajare de personal, pentru diferite funcţii. La unul dintre magazine, termenul de depunere a CV-urilor este de 1 august 2017.
  Presa naţională a anunţat de anul trecut că în oraşele mici, precum Paşcani, va apărea un nou concept de mall, mai exact, strip mall.
  Magazinele care vor fi deschise în zona respectivă sunt: Pepco, Deichmann, Flanco, Takko şi TXM (TextilMarket).

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet