13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Au început lucrările la viitorul mall din Paşcani

Au început lucrările la mall-ul de la ieşirea din Paşcani spre Moţca, pe strada Moldovei. De câteva zile, mai multe utilaje pregătesc terenul pentru construcţia ce ar urma să apară, cel mai probabil, până la sfârşitul acestui an. Se fac şi angajări, pe diferite funcţii, în cadrul magazinelor care îşi vor desfăşura activitatea acolo.

În următoarele luni va apărea lanţul de magazine de pe strada Moldovei, la ieşirea din Paşcani spre Moţca. De câteva zile au început lucrările pentru amenajarea terenului unde se va construi mall-ul de mici dimensiuni. Potrivit celor spuse de reprezentanţii Primăriei Paşcani, autorizaţiile şi avizele necesare au fost eliberate la sfârşitul lunii ianuarie, iar în termen de 12 luni, trebuie să înceapă construcţia.

Se caută şi forţă de muncă pentru complexul comercial. Atât pe internet cât şi prin oraş, au fost puse anunţuri de angajare de personal, pentru diferite funcţii. La unul dintre magazine, termenul de depunere a CV-urilor este de 1 august 2017.
Presa naţională a anunţat de anul trecut că în oraşele mici, precum Paşcani, va apărea un nou concept de mall, mai exact, strip mall.
Magazinele care vor fi deschise în zona respectivă sunt: Pepco, Deichmann, Flanco, Takko şi TXM (TextilMarket).

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow