Slider

Au inceput inscrierile pentru Trofeul Municipiului Pascani la automobilism

Pregatirile pentru Trofeul Municipiului Paşcani la automobilism, karting şi moto, ce va avea loc pe 16 iunie, pe strada Sportului din oras, sunt in toi. De ieri, organizatorii, C.S. Moldova Motors Sport – Pascani, au dat startul inscrierilor pentru detinatorii de autoturisme.

Termenul limita este 15 iunie, iar cererile le puteti gasi pe Facebook sau ii puteti contacta pe cei care se ocupa de eveniment. In ceea ce priveste sectiunea de karting, si-au anuntat deja prezenta circa 40 de concurenti.

Editia din acest an va fi una cu totul speciala, fata de cele anterioare. Prima noutate este competitia de motociclism, la propunerea consilierul local, Sorin Olariu. O asociatie din Suceava, Chopper Academy MC Suceava, va organiza atat expozitie cu motoare, parada dar si concursuri.

A doua noutate este cea privind organizarea unei expozitii cu masini tunate. Cei care si-au modificat autoturismele si vor sa le arate si altora ce dotari au vehiculele lor, se pot inscrie.

Mentionam ca in cadrul evenimentului vor avea loc o parada cu masini si motociclete, prin oras, cat si demonstratii de drift.

 

TROFEUL MUNICIPIULUI PASCANI LA KARTING, ORIENTARE SI INDEMANARE, MOTOCICLISM
16 iunie 2018 – Strada Stadionului Pascani

Plan orar

8.00 – 9.00 – Inscrieri Karting
9.00 – 12.00 – Concurs Karting
12.00 – 12.30 – Inscrieri Orientare si Indemanare
13.00 – 14.00 – Proba de orientare
14.30 – 15.00 – Expozitie Motociclism ( Chopper Academy MC Suceava ) – concursuri interactive
15.00 – 15.30 – Parada Motociclete si Automobile – pe urmatorul traseu:
Strada Stadion – Strada Moldovei (semafoare) – Casa de Cultura – Oficiul Postal Zona Deal – Strada Republicii – Strada Garii – Strada Ceferistilor – Strada 1 Decembrie 1918 (la Gaz) spre Esplanada – Strada Republicii – Strada Moldovei (Primaria Veche) – Casa de Cultura – Semafoare – Strada Stadionului
16.00 – 18.00 – Concurs Indemanare
– Demonstratii de drift
19.00 – 20.00 – Festivitate de Premiere

 

Slider