15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Au început înscrierile pentru cei ce doresc să fie voluntari la Crucea Roşie

Cetatenii care doresc sa devina voluntari ai Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania se pot inscrie la sediul din Iasi. Pana in prezent, frecventa cea mai mare la inscrieri este printre copii, care isi doresc foarte mult sa ia parte la activitatea de voluntariat si la actiunile organizate de Crucea Rosie la Iasi. Cand merg la inscriere, participantii primesc un contract de voluntariat, pentru a afla ce implica exact activitatea pe care o vor desfasura in cadrul Crucii Rosii, urmand ca sambata, 9 ianuarie, sa aiba loc interviul pentru cei inscrisi pana in prezent.

„La inscriere le dam contractul de voluntariat, sa stie foarte bine despre ce este vorba, ce vor trebui sa faca, apoi se vor prezenta la interviu. Trebuie sa fie o discutie si astfel ne dam seama spre ce departament sa ii orientam pe unii dintre ei. Prea multe nu stiu, mai ales astia mici. Stim cum sa ii apropiem spre activitatea care se lipeste cel mai bine de ei, la dezastre, la urgente, la departamentul de sanatate”, precizeaza pentru bzi.ro Verginiea Beldean, directorul Crucii Rosii, filiala Iasi.

Prin participarea la viitoarele activitati, toti voluntarii vor capata experienta, astfel ca pe viitor le va fi mult mai usor sa fie parte implicata in toate actiunile, mai ales pentru copii, care nu pot primi o responsabilitate foarte mare acum, insa pe viitor vor sti cu exactitate ce trebuie facut in orice situatie intalnita.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow