24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Au început campaniile de Crăciun – Fă un cadou în cutia de pantofi

Au început campaniile de Crăciun – Fă un cadou în cutia de pantofi

Chiar dacă mai este o lună până la sărbătorile de iarnă, spiritul Crăciunului deja a cuprins oamenii, iar pentru a face o faptă bună este doar un pas. Mai mulți oameni cu suflet mare pregătesc campanii de strângere de produse sau articole vestimenatare pentru a fi dăruite celor care nu au și să le aducă zâmbetul pe chip. 

Este și cazului unui bărbat ce locuiește în Târgu Frumos, care a demarat deja proiectul ShoeBox în județul nostru. Mai exact, în Cutia de pantofi frumos colorată și decorată cei cu suflet mare pot pune dulciuri, rechizite, hainuțe și orice altceva neperisabil, daruri ce vor ajunge la copii cu vârste începând de la 3 ani.  

”În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim. Cutia şi capacul vor fi frumos ambalate iar în cutie se vor pune: dulciuri (ex.ciocolată, biscuiţi , napolitane), dar NU ceva perisabil, articole şcolare, jucării potrivite pentru vârsta şi sexul copilului, produse de igienă personală, o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine, articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă , ciorapi groşi, mănuşi sau orice altceva de acest fel sau orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri sau de care v-aţi fi bucurat voi dacă eraţi în locul lor.” precizează organizatorul Sorin Sumitrache.

Dacă tot vreți să faceți o bucurie celor aflați la nevoie, cel mai bine ar fi ca produsele de îmbrăcăminte să fie noi. Cadourile vor fi dăruite în perioada 19 -24 decembrie.

Cutiile de pantofi se colectează la Magazin Partener T din Târgu Frumos sau acestea pot fi preluate de organizator până cel târziu în data de 18 decembrie. Mai multe informații puteți obține de la numerele de telefon 0764 438 851, 0749 109 209 sau de la adresa de mail dumitrachesorin@yahoo.com. De asemenea, informații găsiți și pe pagina de Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/903390533099787/ . Proiectul nu are tentă politică.

Shoebox a fost demarat în urmă cu 9 ani, de la dorința unei familii din Cluj de a ajuta copiii din familii sărace, fiind un succes de fiecare dată.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow