A inceput campania de asfaltare in orasul Targu Frumos. Primarul, Ionel Vatamanu, a anuntat ca de astazi, au inceput lucrarile pe strada Jora, cu fonduri asigurate in totalitate din bugetul local, valoarea estimata fiind de aproximativ 800.000 lei.

Este un proiect mult asteptat de târgoveții care locuiesc pe aceasta strada cat si de cei care tranziteaza zona”, precizeaza edilul.

De saptamana viitoare, vor continua si lucrarile incepute in toamna in proiectul privind modernizarea a 21 de strazi din oras, finantat prin PNDL II si o parte din bugetul local. Valoarea investitiei este de circa 7 milioane de lei, iar tronsoanele care vor fi modernizate sunt urmatoarele:

Mentionam ca administratia locala a intocmit un proiect si pentru asfaltarea strazilor Adancata si Lunca Bahluiet, care va intra in faza de evaluare in luna aprilie la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est. Mai mult,  cu o finantare obtinuta prin Grupul de Actiune Locala Iasi Sud-Vest se va moderniza strada Georghe Cosbuc.

Slider