More

  S-a deschis sectia de tenis de camp la CSM Pascani. Afla in ce conditii te poti inscrie pentru antrenamente

  Array

  poza406_1347023161

  Incepand de saptamana trecuta, sectia de tenis de camp din cadrul Clubului Sportiv Municipal a inceput sa functioneze. Acest sport a inceput sa prinda din ce in ce mai mult contur la Pascani odata cu constructia terenului din spatele Blocului Moldova.

  Sectia de tenis de camp, a fost finantata de la Bugetul Local, cu 15000 de lei, bani ce vor fi cheltuiti atat pentru plata antrenorului cat si pentru echipament sportiv si viitoarele competitii.

  De antrenamente se ocupa Bogdan Vladeanu, cel care a castigat toate turneele organizate la Pascani si care are in spate o mare experienta.

  Pentru cei ce doresc sa isi inscrie copiii la tenis trebuie sa stie ca acestea se fac pe grupe de varsta : 6-7 ani, 8-13 ani si 14-15 ani.

  Costurile difera in functie de cat de multe ore doresc tinerii sa se antreneze. Daca vorbim de antrenamente in grup atunci tariful este mai mic, 150 ron/luna cu 3 antrenamente pe saptamana. Daca se doreste un antrenament individual, atunci costurile sunt mai mari, si  pornesc de la 15-20 ron/sedinta si pot ajunge pana la 40-50 ron.

  In legatura cu echipamentul, Clubul Sportiv Municipal asigura rachete si mingi, asta in cazul in care tinerii nu detin aceste obiecte.

  Persoanele interesate pot lua legatura direct cu Bogdan Vladeanu la numarul de telefon: 0758 919 014.

  Mai mult, in aceasta seara, incepand cu ora 19.30, Bogdan Vladeanu este invitatul emisiunii “Ora de Sport”, daca aveti intrebari sau comentarii legate de tema emisiunii o puteti face la numerele de telefon: 0756 962 356 sau 0723 729 012, cat si la rubrica de comentarii a acestui articol.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A fost ales viceprimarul comunei Heleșteni – Constantin Serediuc, de la PNL

  Sedinta importanta de Consiliu Local in comuna Helesteni, marti, 24 noiembrie, la Centrul de Zi din satul Harmaneasa. Dupa completarea legislativului cu ultimul consilier...

  FOTO – Un valoros coif medieval descoperit la Paşcani în 2010, dispărut fără urmă

  Radu Oltean, unul dintre cei mai apreciaţi autori de ilustraţie documentară cu subiect istoric din ţară, atrage atenţia că un coif medieval descoperit pe...

  Producătorul de carne Ava Star din Paşcani a trecut de 30 mil. euro cu 240 de angajaţi. Antreprenorul român crede că agricultura şi industria...

  Producătorul de carne Ava Star din Paşcani, judeţul Iaşi, controlat de fa­milia Pleşca, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de peste 143...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI