22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Au ieșit la vânătoare în urma reclamațiilor

vivacredit.ro
credius.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro

Ultimele știri

 

Au ieșit la vânătoare în urma reclamațiilor. Este vorba despre hingherii care continuă campania de strângere a câinilor comunitari din Municipiu. Astăzi muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală încercau să strângă patrupedele din zona catedralei în construcții și a pieței agroalimentare din Deal.

Dacă în cartier sau în zona în care locuiți sunt câini comunitari care deranjează trebuie sa faceți o sesizare la Ghișeul Unic din cadrul Primăriei Pașcani și solicitarea va fi preluată de către cei care se ocupă de strângerea lor, în cel mai scurt timp.

În ultima perioadă, mai mulți cetățeni au reclamat că animalele fără stăpân deranjează și câteodată sunt agresivi. Zonele de intervenție au fost centrul orașului, dar și la periferie. Sunt zile când se strâng și 6 câini, spune Roxana Damian, reprezentant Primăria Pașcani.

Animalele sunt strânse de pe străzi și duse la Padocul contruit în pădure la Moțca, amenajat de o asociaţie de protecție a animalelor din Franţa. Acolo, peste o sută de câini sunt în îngrijire. Primăria Pașcani achită chirie 1.400 lei pe lună și asigură hrana animalelor şi cheltuielile pentru doi salariaţi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI