18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Au girat un prieten iar acum plătesc de 6 ori mai mult

  Ultimele știri

  Poveste halucinantă la Paşcani. Doi pensionari au de plătit de 5 ori mai mult decât suma împrumutată de un prieten care refuză să îşi mai achite datoriile. După ce au plătit peste 30 mii lei pentru un împrumut de 6500 lei, bărbaţii au primit la începutul acestui an un titlu executoriu pentru încă 6200 lei. Este vorba despre Petru Croitoru şi Dinu Răţoi din Paşcani.

  Problemele lor au început în anul 2012 când au vrut să facă o fapta bună. S-au pus girant pentru Filip Grecu care a luat un împrumut de la Moldova Credit. Oamenii au semnat documentele pentru că îl cunoşteau pe beneficiar dar nu au bănuit nici o clipă că vor fi înşelaţi.

  Bărbaţii povestesc că Filip Grecu a achitat rata doar un an după care pe motiv că are probleme financiare nu a mai vrut să plătească lăsându-i pe cei doi păşcăneni să plătescă în locul lui. Aceştia spun că nu ar fi singurii păcăliţi de acest om şi că ar fi mai multe plângeri făcute pe numele lui pentru înşelăciune.

  Bărbatul nu a fost de găsit acasă sau la telefon pentru un punct de vedere.
  Filip Grecu în vârstă de 68 ani din Paşcani a lucrat ca mecanic pe locomotivă. Necazurile lui financiare au început în urmă cu mai mulţi ani când a făcut un alt împrumut la bancă girând cu apartamentul. Deoarece nu se descurca cu ratele soţia sa de profesie asistentă medicală a plecat în Italia la muncă, însă după câteva luni a pierdut apartamentul şi s-a mutat cu fiul sau într-un garaj. Femeia s-a întors în ţară şi a cumpărat o garsonieră, iar după o perioada a plecat din nou la muncă şi nesuportând presiunea financiară şi-a pus capăt zilelor.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet