25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Au fost stabilite tarifele pentru prinderea şi sterilizarea câinilor comunitari

caine-latrand

Societatea locala de salubritate a stabilit tarifele pentru servicul de ecarisaj, infiintat de curand la Pascani. Astfel prin hotarrea Consiliului de Administratie, costurile de prindere, deparazitare si sterilizare a unui caine se ridica la 82 de lei.

Tariful urmeaza sa fie supus si aprobarii Consiliului Local Pascani, costurile urmand sa fie decontate de la bugetul public.

Deocamdata serviciile sunt disponibile doar pentru sterilizarea cainilor comunitari, urmand ca in a doua etapa sa fie puse si la dispozitia proprietarilor de animale de companie. In acest sens a fost amenajat un cabinet veterinar in zona Vale care urmeazasa fie autorizat de DSV.

Directorul societatii de la Eco Salubritate, Eduard Dumea estimeaza ca pe strazile Pascani sunt cca 1 000 de caini fara stapan, numarul lor dublandu-se in ultima perioada dupa ce a fost desfiintat padocul de la Pascani. Daca tarifele vor fi aprobate, vor putea fi sterilizati cel mult 4 caini pe zi, conform recomandarilor medicului specialist, ceea ce insemna ca ar fi nevoie de peste 1 an de zile pentru rezolvarea acestei probleme. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow