More

  Au fost stabilite tarifele pentru prinderea şi sterilizarea câinilor comunitari

  Array

  caine-latrand

  Societatea locala de salubritate a stabilit tarifele pentru servicul de ecarisaj, infiintat de curand la Pascani. Astfel prin hotarrea Consiliului de Administratie, costurile de prindere, deparazitare si sterilizare a unui caine se ridica la 82 de lei.

  Tariful urmeaza sa fie supus si aprobarii Consiliului Local Pascani, costurile urmand sa fie decontate de la bugetul public.

  Deocamdata serviciile sunt disponibile doar pentru sterilizarea cainilor comunitari, urmand ca in a doua etapa sa fie puse si la dispozitia proprietarilor de animale de companie. In acest sens a fost amenajat un cabinet veterinar in zona Vale care urmeazasa fie autorizat de DSV.

  Directorul societatii de la Eco Salubritate, Eduard Dumea estimeaza ca pe strazile Pascani sunt cca 1 000 de caini fara stapan, numarul lor dublandu-se in ultima perioada dupa ce a fost desfiintat padocul de la Pascani. Daca tarifele vor fi aprobate, vor putea fi sterilizati cel mult 4 caini pe zi, conform recomandarilor medicului specialist, ceea ce insemna ca ar fi nevoie de peste 1 an de zile pentru rezolvarea acestei probleme. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet