18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
18.4 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Au fost stabilite comisiile de specialitate din cadrul CL Pascani. Profesorii se ocupa de administratie, inginerii de educatie

Ultimele știri

Legislativul pascanean a stabilit componenta comisiilor de specialitate. Consilierii s-au intrunit in sedinta de indata in ziua de miercuri, 18 noiembrie, incepand cu ora 15:00. Au fost pastrate aceleasi comisii in numar de patru, fiecare cu cate cinci membri.

Din comisia juridica fac parte doi avocati Catalin Conache si Petronica Constantinescu, alaturi de Bogdan Agafitei, toti de la PNL, precum si juristul Mihai Dediu si fostul viceprimar Gabriela Nedelcu, de la PSD.

Comisia va fi prezidata de Catalin Conache, iar secretariatul va fi asigurat de Petronica Constantinescu.

Din comisia de adminstratie locala fac parte Constantin Nemtanu, Mihaela Spiridon si Petronica Constantinescu de la PNL, alaturi de fostul primar, Dumitru Pantazi de la PSD si Sorin Olariu de la PMP.  Comisia va fi prezidata de Constantin Nemtanu, iar secretariatul va fi asigurat de Mihaela Spiridon.

Din comisia de urbanism fac parte noul consilier Dan Zagan, cel care va fi si presedinte, avocatul Catalin Conache si Claudiu Bodoasca de la PNL alaturi de Ciprian Pintilie si Ionut Prodan de la PSD.

Singura comisie in care opozitia are majoritate este cea de Invatamant, Cultura, Sport si Tineret. Fac parte Iuliana Pertu, presedinta comisiei, Vlad Macovei si Vasile Haldan de la PSD, alaturi de Alexandru Dandu de la PNL si Constantin Stamatin de la PRO Romania.

Interesant este ca din comisia de invatamant au refuzat sa faca parte doua cadre didactice, calificate pentru a reprezenta interesele invatamantului pascanean. Este vorba despre Gabriela Nedelcu de la PSD si Mihaela Spiridon de la PNL. Ambele au preferat sa faca parte din alte comisii. In acelasi timp, din comisia de educatie fac parte trei ingineri, un sociolog si un cadru medical.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
20.1 °
17.3 °
71 %
1.2kmh
5 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
31 °
mie
33 °
joi
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI