More

  Au fost reluate lucrările la investițiile din Târgu Frumos

  Array

  Au fost reluate lucrările la investiţiile din Târgu Frumos. Unele dintre acestea au început încă de anul trecut şi au fost oprite în perioada rece, iar altele sunt proiecte noi. Multe dintre lucrări sunt finanţate de Ministerul Dezvoltări, însă sunt şi sume de la bugetul local.

  Încă de la sfârşitul lunii februarie au fost reluate lucrările la extinderea reţelei de apă şi canalizare pe strada Petru Rareş de la supermarket până la Casa de apă. Aceste lucrări fac parte din Masterplanul regional de extindere a reţelelor de apă şi canalizare şi în zonele în care aceste servicii nu există.

  Şi lucrările de asfaltare continuă în oraş. În această săptămâna se lucrează pe străzile Crişan, Zorile şi Voluntari, urmând ca de săptămâna viitoare, utilajele să se mute pe străzile Livezi şi Serelor. Lucrările la străzi sunt finanţate de Ministerul Dezvoltării, iar valoarea proiectului este de 5 milioane de lei.

  Lucrările se fac şi la trotuare. Se continuă pavarea pe tronsonul de la creşă la Gară pe partea stânga, urmând să se amenajeze şi trotuarul de pe partea dreapta pe aceeaşi distanţă. De asemeni, şi trotuarele de pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Petru Rareş vor fi reabilitate. Valoarea acestei investiții este de 500 mii lei.

  Tot ca investiţii pentru acest an vor fi construite două case. Este vorba de două locuinţe de 60 metri pătraţi fiecare pe strada George Coşbuc în care vor locui două familii nevoiaşe. Valoarea acestui proiect este de 90 mii lei, finanţarea fiind de la bugetul local. Construcţiile urmează să fie finalizate în maxim o luna şi jumătate.

  Şi parcul din oraş va fi finalizat în acest an. Se lucrează la sistemul de irigaţii, urmând ca în perioada următoare să se semene şi gazonul. Valoarea investiţiei pentru reabilitarea Parcului “ing. Dan Dumitrachi” este de 365 mii lei.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet