8.7 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Au fost prinşi hoţii care au furat de un miliard de lei vechi din Depoul CFR Paşcani

Depoul CFRZilele trecute, politistii de la Transporturi Feroviare au stabilit vinovatii in cazul unor furturi din Depoul CFR Pascani cu un prejudiciu de peste un miliard de lei vechi. Acestia au fost identificati in persoana a trei tineri de etnie rroma care in perioada mai – iunie 2011 au sustrat mai multe componente din cupru, din locomotivele scoase din uz.

Amar Stanescu, in varsta de 39 de ani, Costel Ionel Ispir, in varsta de 23 de ani, ambii aflati deja in stare de arest si Leonard Pintilie de 21 de ani au escaladat gardul exterior al Depoului si au furat din vehiculele feroviare cu sacul. Politistii au mai precizat ca dupa comiterea furturilor acestia au vandut componentele electrice la centrele de colectare dupa care au cheltuit banii.

In perioada urmatoare lucratorii Politiei Transporturi Feroviare vor propune procurorilor ca acestia sa fie trimisi in judecata pentru infractiunea de furt calificat.

Daca vor fi gasitit vinovati, cei trei barbati risca pana la 15 ani de inchisoare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Iaşi: jumătate din infectaţii Covid ajung acum în spital, iar 10% dintre ei mor

Miercuri, o nouă zi cu multe cazuri la Iaşi, dar şi cu veşti deloc bune de la infecţionişti. Valul 4 este mai dur decât valurile 2 şi 3: jumătate din cei infectaţi ajung în spital, şi 10% dintre ei mor, arată cifrele. Secţiile ATI COVID din reţeaua medicală ieşeană sunt 100% ocupate. Saloanele de confirmaţi „pocnesc“ efectiv, iar Iaşul se pregăteşte, după trei valuri de pandemie trecute acceptabil, să transfere primul bolnav COVID în alt judeţ. //

Un sat din comuna Deleni în proces cu E.On și Protecţia Consumatorilor. „Pârjolesc tot“

Un proces model, ca la carte, ce va putea fi folosit ca precedent pe viitor de zecile de mii de oameni cu probleme similare, a pornit dintr-un mic sat dintr-o comună de la marginea judeţului. Sătui de zecile de întreruperi zilnice ale curentului electric, uneori cu reclanşări în câteva secunde, doi săteni, ajutaţi cu depoziţii de numeroşi alţi consăteni, sau adresat instanţei. //

Monica Berescu, deputat USR PLUS: “Agresorii sexuali ai minorilor nu mai scapă de închisoare”

Astăzi a fost depus proiectul de lege prin care orice act sexual cu un minor sub 14...

Lemnele de foc s-ar putea ieftini. TVA-ul ar putea fi redus la 5%

Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI