24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Au fost lansate imnul şi monografia Colegiul Ştefan cel Mare din Hârlău

Zilele de sarbatoare la Colegiul Stefan cel Mare Harlau s-au finalizat astazi, 24 mai a.c., intr-un mod grandios. Timp de o zi, unitatea de invatamant a fost gazda unor oameni de valoare, fosti sefi de promotie, fosti absolventi si ai alesilor locali din orasul Harlau. Totodata au avut loc si evenimente pline de emotie: lansarea imnului colegiului si celei de-a treia editie a monografiei colegiului.

De la ora 09:00 a inceput forfota in institutie. La intrare, cativa liceeni imbracati in straie populare asteptau sa primesca invitatii traditional: cu paine si sare. Minute in sir, zeci de oameni si-au facut prezenta pe holurile institutiei. Unii dintre ei cu emotii imense, deoarece acum jumatate de secol au plecat de pe bancile colegiului. Este cazul si unui invitat special, prof. dr. Carol Iancu. Profeseaza acum intr-o universitate din Franta si a venit cu inima deshisa la sarbatoarea dedicata implinirii a 60 de ani de invatamant liceal la colegiu.

Dupa discursul oficialitatilor au urmat momente pline de mandrie si totodata de emotie. A fost lansata cea de-a treia editie a monografiei unitatii de invatamant, iar eleva, Ruxandra Atomulesei a cantat pentru prima data imnul colegiului, versurile fiind compuse chiar de ea.

Ruxandra Atomulesei

Asa cum se obisnuieste la o mare sarbatoare, spre final, a avut loc un spectacol artistic in care muzica si dansurile populare au destins atmosfera.

dansuri populare

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow