25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Au fost deschise ofertele pentru reabilitarea zonei Vale –Pascani. Cine va castiga o investitie de 15 mil de lei

1 DECEMBRIE ASFALT

S-au deschis ofertele la licitatia pentru proiectul de reabilitare a zonei Vale din Pascani, proiect estimate la 15 mil de lei. In cursul zilei de ieri comisia de licitatie a afllat preturile de executie pentru reabilitarea Esplanadei a scarilor mari si cele mici precum si a 4,8 kn de strazi, in cadrul Planului de Dezvoltare urbana finantat din bani UE si de la bugetul local. La licitatie s-au inscris 3 grupuri de societati, din cauza complexitatii  lucrarilor si a valorii ridicate a investitiei,  si o firma din Iasi .

Este vorba despre sc Geiger Transilvania SRL cu SC Incom Iasi, Sc Asiri International cu 3 firme: Sc Symetrica SRL, Sc Moldocar si SC Garden Center, Sc Eky Sam SRL cu Sc Marvio SRL din Pascani si, SC Conest SA care a ofertat singura.

Analiza ofertelor si a documentatiilor ar putea dura si cateva saptamani de zile. Daca nu vor fi contestatii firma castigatoare ar putea sa inceapa lucrarile din luna septembrie . Este foarte probabil ca pretul de execute sa fie mult mai mic decat suma estimata in proeict asa cum s-a intamplat si la proeictul pentru reabilitarea Parcului Pestisorul sau la cel privind montarea de camera de luat vederi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow