More

  Au fost deschise ofertele pentru reabilitarea zonei Vale –Pascani. Cine va castiga o investitie de 15 mil de lei

  Array

  1 DECEMBRIE ASFALT

  S-au deschis ofertele la licitatia pentru proiectul de reabilitare a zonei Vale din Pascani, proiect estimate la 15 mil de lei. In cursul zilei de ieri comisia de licitatie a afllat preturile de executie pentru reabilitarea Esplanadei a scarilor mari si cele mici precum si a 4,8 kn de strazi, in cadrul Planului de Dezvoltare urbana finantat din bani UE si de la bugetul local. La licitatie s-au inscris 3 grupuri de societati, din cauza complexitatii  lucrarilor si a valorii ridicate a investitiei,  si o firma din Iasi .

  Este vorba despre sc Geiger Transilvania SRL cu SC Incom Iasi, Sc Asiri International cu 3 firme: Sc Symetrica SRL, Sc Moldocar si SC Garden Center, Sc Eky Sam SRL cu Sc Marvio SRL din Pascani si, SC Conest SA care a ofertat singura.

  Analiza ofertelor si a documentatiilor ar putea dura si cateva saptamani de zile. Daca nu vor fi contestatii firma castigatoare ar putea sa inceapa lucrarile din luna septembrie . Este foarte probabil ca pretul de execute sa fie mult mai mic decat suma estimata in proeict asa cum s-a intamplat si la proeictul pentru reabilitarea Parcului Pestisorul sau la cel privind montarea de camera de luat vederi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet