18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Au fost deschise ofertele pentru reabilitarea parcului Pestisorul. Executia lucrarilor va incepe peste o luna de zile

Ultimele știri

 

Astazi la Primaria Municipiului Pascani au fost deschise plicurile cu ofertele de pret pentru executarea celui de-al doilea proiect din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare a zonei Vale. La licitatie s-au inscris sase societati, castigatorul urmand sa fie desemant in maxim o luna de zile dupa analiza ofertelor.

Printre ofertanti se afla si grupuri de societati care s-au asociat pentru a putea participa la licitatie. Mentionam ca valoare totală a proiectului este de 3,65 milioane lei noi, din care de la bugetul local ar urma să fie plătit 878.695 de lei.

Conform proiectului urmeaza sa fie refacute spaţiile verzi, mai ales de pe versantul împădurit din apropiere si trotuarele, fără reabilitarea şi amenajarea luciului de apă. De asemenea, tot acolo urmeaza sa fie amenajate un loc de joaca pentru copii si un teren de sport si va fi amplasat mobilier urban nou.

Orizont.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
18.8 ° C
20.1 °
17.8 °
91 %
2.3kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI