More

  Au fost constituite Consiliile Locale la Deleni şi Scobinţi

  Array

  Întâlniri importante astăzi în comunele Deleni şi Scobinţi de lângă Hârlău. Aleşii locali au depus jurământul în prezenţa unui reprezentant al prefecturii Iaşi. La Deleni ceremonia a avut loc în nouă sală de şedinţe a Căminului Cultural, inaugurata astăzi.
  Aici edilul comunei, liberalul Dumitru Prigoreanu a depus jurământul pentru al treilea mandat.

  Şi noul legislativ local a fost validat în cursul zilei de astăzi. Consilierii au jurat cu man ape biblie că vor respecta legile şi interesul cetăţenilor. Este vorba despre 15 consilieri de la PNL şi 2 de la PSD.

  În acelaşi context a fost ales şi viceprimarul comunei. Doamna Maria Scărțu a obţinut încă un mandat.

  Şedinţa de astăzi nu a fost lipsită şi de surprize. Un consilier local a primit în dar din partea primarului o stropitoare, în urma unui schimb de replici între cei doi.

  La Scobinţi şedinţa de constituire a noului Consiliu Local a avut loc tot astăzi, de la ora 11.00. Aleşii locali au depus jurământul, tot în prezenţa unui reprezentant al Prefecturii, după validare. Este vorba despre 12 consilieri de la PSD din care doi au lipsit, 2 de la PNL şi unul de la PMP.

  Momente solemne au fost şi pentru primarul Gheorghe Hritcu aflat la al cincilea mandat.

  În aceeaşi şedinţă a fost ales şi viceprimarul comunei. Constantin Trofin a rămas în funcţie în urma votului consilierilor.

  Menţionăm că în cursul zilei de mâine de la ora 15 va avea loc şi şedinţa de constituire a Consiliului Local de la Harlau.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI